Jump to content

Ovrha T-coma


Winnie12

Preporučene objave

Pozdrav!

Nalazim se u problemu u vezi Ovrhe T-coma po kojoj mi je blokiran racun ec godinama.Naime,Ovrha je po racunu od 2011.g. Pravomocno rjesenje o Ovrsi je iz 2007.g.

Pred neki dan otisla sam na Finu vidjeti koliko jos duga je ostalo,na sto mi je Agencija izdala Ocevidnik po kojem se vidi da je ovrhovoditelj T-HT d.d. i da je ostalo jos 11.480kn.

Kontaktirajuci T-com i trazeci informacije o tome kada su nastala dugovanja te kolika su i na kojem pretplatnickom broju su nastala ponovno mi odgovaraju da oni uvida u to uopce nemaju i da po mom OIB-u nikakva dugovanja ne postoje prema njima.Stovise,nemaju informacije kojem odvjetnickom drustvu je to prosljeđeno i najbitnije od svega da na moje ime i oib nikada nije ni zasnovan pretplatnicki ugovor niti su ikada postojala dugovanja!!( isti takav odgovor dobivam vec u par navrata u zadnje 2godine).Tek danas,kada sam zatrazila kontakt s njihovom pravnom sluzbom poslat im je dopis da se detaljno ispita cijeli slucaj i zbog cega na Ocevidniku Fina-e se navodi T-HT kao ovrhovoditelj iako ja sluzbenih dugovanja prema njima nemam.Cak i da taj dug postoji zbog cega odvjetnicko drustvo(koje odv.drustvo-enigma je i njima i meni)nije upisana kao ovrhovoditelj s obzirom da T-HT nema djelatnost obavljanja ovrha po racunima gradana.

Sada cekam odgovor od njihove Sluzbe za financije dali sam ja zaista ista (bila)duzna i ako nisam odakle ta Ovrha koja mi stoji na racunu vec godinama.

Zanima me sto sada napraviti i kome se obratiti ukoliko zaista ne postoje dugovanja i na temelju cega su oni vrsili potrazivanja ako nikada nisam sklopila sporni ugovor?

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zanima me sto sada napraviti i kome se obratiti ukoliko zaista ne postoje dugovanja i na temelju cega su oni vrsili potrazivanja ako nikada nisam sklopila sporni ugovor?

 

Zatražite u FINI preslike osnova za plaćanje iz Očevidnika. Naime, kada Fina zaprimi osnovu za plaćanje, primitak se ovjerava prijamnim štambiljom te se potom osnova za plaćanje skenira i unosi u Očevidnik redoslijeda osnova za plaćanje. Osnova za plaćanje će biti Rješenje o ovrsi uz koje mora biti neka vjerodostojna isprava Ovrhovoditelja (T-Com) i tamo bi trebao pisati ili neki broj (šifra kupca i slično) pod kojim su vas vodili.

 

Kako to da niste reagirali 2011. kad su vam sjeli na račun?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija