Jump to content

Krao s frendovima u Kauflandu


Yoman282

Preporučene objave

Poz,

 

Danas iso u kaufland krast s frendovima ukrali oko 150kn robe, vecina kinder bueni i odveli nas u neku prostoriju i bla bla ispunjavali nes i ispitivali nas ja sam punoljetan a ovi sto su samnom nisu ja sam pusten bio a ovi osli u stanicu i dosli po njih starci, zanima me oce li mi to dovest probleme kad se budem zaposljavo i hoce li mi doc kakva potvrda doma il nes da sam uveden u zapisnik i kada u kojem roku dolazi ta potvrda ako ce doc. I zanima me dal ce dolazit socijalna doma posto sam punoljetan, mislim da ovoj dvojci hoce.

 

hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ok, hvala. Murjak mi je reka da ce mi u dosjeu bit navedeno krađa stvari nevelike vrjednosti to znaci ovo sto je sivko reko da sam *zaveden* kod policije? I naci nece bit nikakvog pisma u plavoj kuverti il tak nes jel mi frendica rekla da ce mi to postar u kaslic donest da je to ko neka potvrda da sam uveden u zapisnik il tak nes. I zanima me oce ovima socijalna dolazit doma. Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

točno to znači.Dok si živ znat će sa tvoje "djelo".nema pisma jer policija ionako ne podnosi kaznene prijave za krađe ispod zakonskog okvira.Nitko ti ništa neće slat.kaufčnd neće ići privatnom tužbom jer mora platit odvjetnika i sudske pristojbe a upitno je da li bi to na kraju od tebe uspio naplatit.

 

Ona dvojica nek sami razmišljaju,ako će dolazit doći će.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija