Jump to content

Saobračajka s neregistriranim vozilom


bbiserka

Preporučene objave

Moj otac(69 godina) imao je saobračajku s neregistriranim traktorom na makadamu. Lupio je osobno vozilo (kuma za vojanom) svojim lijevim stražnjim kotačem u njen lijevi stražnji kotač. Nije imao alkohola u krvi. Po rješenju policije je kriv jer je išao nizbrdo i trebao je stati, on veli da se tu mogu mimoići dva vozila, ali je ona vozila ko luđakinja, u panici kočila i to joj je zanijelo vozilo prema njemu-prepriječila se na cesti.

Policija veli da je pobjegao s mjesta nesreće, on veli da se dogovorio s ženom da će joj platiti pola štete i da je otišao doma s traktorom uzeti si lijek jer mu je pozlilo. Ona je također otišla po muža, ali je auto ostao na licu mjesta.

Moj otac je kod sutkinje odbio priznati krivicu za prometni prekršaj, priznaje da je kriv za neregistrirano vozilo. Ide se na rekonstrukciju događaja u siječnju.

Otac je totalno psihički pukao, zbog tog i još nekih vrlo ružnih događaja koji su mu se zaredali, ne želi se liječiti.

Molim mišljenje. Kako se izvući iz toga? Je li odbijanjem priznavanja krivnja otežao sebi situaciju? Treba li mu odvjetnik? Hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija