Jump to content

Blagoslovljen Božić


Spitfire

Preporučene objave

  • 6 godina kasnije...

Ja bih nakon šest godina od pokretanja ove teme za početak citirao našeg najdražeg Administratora :-) koji je Legalis pokrenuo prije okruglih 20 godina te smo tako stariji od FB i YT. Usput smo od pokretanja ove teme narasli za još 46 000 korisnika.

Stoga bih se u ime Legalisa na ovu obljetnicu zahvalio svima koji su ovdje došli s mrvom kulture i potrebom da im netko pomogne u njihovom problemu te se nadam da je večina uspjela riješiti isti ili barem dobila relevantan savjet kako ga riješiti. Ponajviše bih se zahvalio svima onima koji se imali volje, želje i znanja pomoći savjetom potrebitima (bili korisnici ili moderatori) jer smo svi ovdje besplatno i pri tome odvajamo svoje slobodno vrijeme za pomoć drugima, uz veliki napor Administratora da stranicu održi aktivnom bez financijske pomoći bilo koga drugoga. U svjetlu toga zanimljiva je i konstatacija jednog moderatora da smo se uspjeli održati duže od nekih brakova :-D

Na kraju, na ovaj dan rođenja Isusa Krista želimo vam svima čestit i blagoslovljen Božić da ga provedete uz one koje volite u miru i radosti. Vaš Legalis.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Sretan Božić svima koji su na bilo koji način vezani za Legalis, naravno, u prvom redu adminima koji nesebično pomažu, a i svima koji to čine.

Koristim priliku da se zahvalim svima koji su dali savjet, a nisu od tih korisnika dobili ono....hvala.

Hvala im.

I još jedno veliko hvala što je Legalis u meni probudio zainteresiranost za pravom, a nisam znao da to imam.

Kada bi se drugi puta rodio, znam, bio bih odvjetnik. 

uređeno: od čudo
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ovakva vrsta foruma (tematski) je potrebna i korisna građanima tako da je to samo za pohvalu.

meni osobno je indikativno da desetci tisuća korisnika "prolazi" kroz forum ,ali jako malo ostaje tako da bi se na tome trebalo poraditi ili ustanoviti razlog i kako može bolje ,ako se želi da forum ostane što duže i što kvalitetniji.

možda je problem i "suhoparnost" jer i "stalniji " članovi rijetko (skoro nikako) komuniciraju o opčenitim temama ,pa recimo može proći i nogometno prvenstvo ,a da nitko ne spomene...ali sve skupa je to jedna druga tema...

uz evo mali osvrt u želji da forum bude bolji Sretan Vam Božić

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija