Jump to content

Premještaj iz jednog u drugo ministarstvo


february

Preporučene objave

Radi mu Ministarstvu X. Želim promijeniti posao. Moje radno mjesto ne postoji ni u jednom drugom ministarstvu. I sad, znam činjenično da je kolega napravio isto, bez da je bio natječaj u ministarstvu u koje je prešao, jednostavno je "bilo mjesto upražnjeno", on je prešao u to drugo ministarstvo, opći dio DSI je imao položeno, pa je polagao poslije samo posebni dio za to radno mjesto. (naravno, ne želi reći kako točno je to izveo)

 

Ja sam se neki dan javio na jedan natječaj u drugom ministarstvu od ovog u kojem radim. I sad, ja ne znam - budući je raspisan natječaj, nužno je da idem na testiranje, kao i svaki drugi koji bude pozvan iako sam već državni službenik ili?

 

Uglavnom - na koji način da ja dam "državi" do znanja da sam na raspolaganju za premještaj u neko drugo ministarstvo? I kako mogu prijeći bez testiranja? Uključen sam CIRCU, ali nema nitko obvezu prvo gledati po tom portalu da vidi jel ima zainteresiranih. I da se razmijem - nemam ništa protiv testiranja, ali ne mogu izbivati s posla toliko, pogotovo što me zanima i posao u nekim drugim gradovima, pa bi se svelo svako malo na neko izbivanje s posla zbog testiranja i putovanja. A znam da ima uprava obvezu prvo istražiti postoji li mogućnost premještaja službenika, a tek onda se ide na "novo" zapošljavanje" (ili se to odnosi samo na posao unutar istog ministarstva)?

 

Eto, ne znam što dalje, pa...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija