Jump to content

Alimentacija iz inozemstva


Renata4

Preporučene objave

Molim za pomoć! Rastavljena sam od prije 6 godina, kada je kćer imala 6, a sin 12 godina. Od rastave do danas iznos alimentacije je ostao isti - 165€ po djetetu. Pokušala sam preko besplatne pravne pomoći povećati iznos alimentacije, zbog povećanih potreba djece, kada je sin krenuo u srednju školu, a kćer je bila u osnovnoj školi. No nisu mi znali pomoći, jer je tata odselio i Austriju i kako su mi rekli, komplicirano je dobiti podatke o prihodima od oca koji radi u Austriji. Pokušala sam sporazumno dogovoriti veći iznos, no ostalo je samo na dogovorima. Sin je sada maturant i sprema se na studij, pa bi željela da se, s obzirom na povećane potrebe djece, sudskom odlukom odredi ocu povećani iznos alimentacije.

Ako mi netko može pomoći savjetom ili preporukom nekog odvjetnika sa iskustvom u obiteljskom pravu vezanom na inozemstvo na području grada Varaždina, bila bi veoma zahvalna.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija