Jump to content

lock out


vlakica

Preporučene objave

Moj sin posjeduje specijalni alat za otvaranje brava. Meni je rekao da mu to služi za takmičenje u brzini otvaranja brava i da takva natjecanja postoje u svijetu. Ja sumnjam da mu taj alat služi i za druge stvari, pa vas molim da mi kažete dali je dozvoljeno takav alat uvijek nositi sa sobom i kako je moguće da ga prijavim na policiji, a da on ne bude osuđen i da nitko ne zna da sam ga ja prijavio.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Alat je dozvoljeno posjedovati i nositi, te koristiti na sve moguće načine, osim za počinjenje kaznenog djela.

 

Prijava policiji ne bi rezultirala nikakvim postupanjem u vezi s njegovim posjedovanjem alata, ali bi ga u svojim internim evidencijama uvrstili u krug potencijalnih sumnjivaca kod kaznenih djela počinjenih tim alatom. Ako je počinio kaznena djela, bio bi u velikoj opasnosti da bude otkriven. Ako ih u budućnosti počini, isto tako. U tom slučaju ne možete ništa napraviti kako ne bi bio osuđen - bit će osuđen 99.9%, vi na to ne možete utjecati.

 

Policija Vas ne bi "odala" što se prijave tiče (ako pretpostavimo da sin nema neke debele veze u policiji), ali Vaš sin bi vjerojatno posumnjao na Vas, zar ne?

 

Bolje to s njim riješite, ako mu ne želite zatvor. Usput, već bi i samo Vaše pisanje o ovome na Legalisu moglo pomoći policiji, premda sumnjam da rade tako dobro i sveobuhvatno. Ali tko zna.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija