Jump to content

Poslodavac sa placa skida vise od 1/3


neverending

Preporučene objave

Imam dugogodisnji stambeni kredit koji se skida administrativnom zabranom na placi. U medjuvremenu sam blokirana,otvorila zasticeni racun. Poslodavac mi skida taj kredit ,koji je veci od zakonski propisane 1/3 (al na to se ne zalim ) ,a zatim od ostatka dio uplacuje na zasticeni,a dio na tekuci racun .Ovaj je mjesec recimo jednak dio uplacen na oba racuna. Poslodavac kaze da tako mora biti i poziva se na neke nove odredbe ministarsta,ne navodi koje ,nego samo kazu da je to tako po zakonu ??? Jel to neki novi zakon koji omogucuje da od svoje place dobijem jedva sestinu ? Kome se obratiti od nadleznih tijela ?

Osim toga,u nasu firmu povremeno dolaze trgovacke firme koje prodaju robu. Omogucuju obrocnu otplatu te robe koja se radnicima skida sa place. Poslodavac je tim firmama dao popis blokiranih djelatnika koji ne mogu kupovati na taj nacin. Ja i nebi kupovala,ali me zanima ima li poslodavac pravo davati podatke o mojoj sposobnosti bez da je mene o tome ista pitao ?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija