Jump to content

Problema sa susjedom


sale12

Preporučene objave

Poštovanje Jedno pitanje

Živim u gradskom stanu i ima nas troje. Imamo jednu stariju susjedu koja živi u dvorišnom stanu gradskom,ona nam skroz pravi probleme. Ona nas uznemirila i vrijeđa te nam udara po prozorima i vratima te širi laži okolo. Nedavno je bacala kamenje pred vrata stanaru da on nije mogao otvoriti vrata od stana. Pravi skrozprobleme te vrijeđa naše goste koji dođu u goste a normalni gosti. Mene zanima što se tu može poduzeti da tome dođe kraj? Kome se obratiti i porazgovarati i dali je grad duzan poslati upozorenje toj susjedi jel i ona je u gradskom stanu moli vas za odgovor i savjest.

s Poštovanjem

saša

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nažalost ništa i ja imam isto tako nešto u zgradi,zvao policiju x puta,,opet ništa, išao osobno na policiju bio u odvjetništvu podnio kaznenu prijavu pa su oni naložili policiji da preispita moju tužbu i kad je bila u policiji na razgovoru malo se smirila,a mi ih totalno ignoriramo i pijemo tablete za smirenje,jer im ne možeš ništa osim prebiti,a zbog lude da idem u zatvor toliko se ne dam isprovocirati.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija