Jump to content

Zblizavanje zeninog ljubavnika s djecom


dado05

Preporučene objave

Pozdrav , zanima me dal zenin ljubavnik s kojim ona sad zivi smije i ima pravo ljubiti i grliti moju djecu kad su kod njih ? Kcerka mi ima 11godina i zatekla je njih dvoje kako se ljube ,okrenula se i htjela otici al je taj mamin "decko" malu zaustavio zagrlio i poljubio u obraz , daj je to ok ili to nesmije raditi? Hvala na odgovoru

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da, ima pravo ljubiti i grliti tvoju djecu kad su djeca kod njih, u okvirima normalnog međuljudskog ponašanja.

 

Takvo ponašanje nije zabranjeno, ali naravno da obuhvaća široko područje - od pozdravljanja, izražavanja prisnosti, pa do seksualnog zlostavljanja. Mislim da nam nije moguće reći u kojem dijelu raspona je to slučaj u ovoj tvojoj situaciji, ali ne bih odmah išao u smjeru najgoreg.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Mislim da je tu najvažnije pristaje li dijete na poljubac/zagrljaj ili ne.

 

Djevojčica od 11 godina je po meni sasvim dovoljno stara da svjesno odbije zagrljaj/poljubac odrasle osobe ako joj isti pričinjava neugodu ili uzrokuje strah. Ako su njoj ti izljevi nježnosti problem, onda stvar postaje ozbiljna ukoliko odrasla osoba ustraje - možemo čak početi govoriti o nekoj vrsti zlostavljanja.

 

Ako su problem samo tebi, **** **...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovanje , ja I supruga smo mjesec dana razdvojeni ,ona otisla sa drugim zivjeti , dogovorili smo susrete s djecom ,kod nje su svaki vikend a kod mene tjedno zbog skole , mene sad zanima ,kad su djeca kod nje I zele nekud ici ona ih salje same sa svojim "deckom" jer se njoj neide ili je bolesna ,nije to cesto ali vec se par puta dogodilo dal je to u redu ? Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Moja kćerka se udala za razvedenog čovjeka koji ima dvije djevojčice(sada odrasle), koje žive sa mamom, a vikendom dolaze tati. Uvijek se poljube na dolasku i polasku. Kada susretnu mene, mamu od svoje pomajke, mi se izljubimo. Mislim da djeci treba iskazivati ljubav i na ovaj način jer su djeca razvedenih roditelja povrijeđena, usamljena, a na ovaj im način pokazujemo da su i dalje voljena, bez obzira na rastave i sve popratne pojave takvog čina. Ljubite djecu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija