Jump to content

Prijedlog sudu za odobravanja plana


lelalo

Preporučene objave

Molim pomoć,

Bila sam u vabračnoj zajednici u kojoj je rođeno dijete. Bili smo u czzs i ispunili smo plan o zajedničoj rodteiljskoj skrbi i sve s dogovorili. Od czss smo dobili izvješće koje moramo poslati na sud radi odobravanja.

Molim neki primjerak prijedoga sudu za provjeru i odobravanje plana o zajedničkoj roditeljskoj skrbi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pozdrav,

kao prvo , vi uopće ne morate na sud ako ne želite, sud će vam samo odobriti sporazum da bi postao ovršni dokument. ovisi tko je od vas trazio obvezno savjetovanje prije potpisivanja sporazuma o zajedničkoj roditeljskoj skrbi, taj bi i trebao podneti zahtjev sudu , uz pomoć odvjetnika. 250kn plaćate sudske troškove, za odvjetnika ne znam. Ja ga nisam imala. Hoću reći, da taj plan koji ste sastavili u centru ne mora nužno ići na sud .

 

Kako napisati prijedlog, tj nekakva šablona bi i mene zanimala , jer sam ja to prošla ali je biološki otac tražio i njegov je odvjetnik poslao sudu prijedlog ( već sam pisala , odvjetnika je u procesu podučavala sama sutkinja, smiješno...), sada nakon 6 mj od sudske potvrde dotični traži izmjene, :vrti:

 

ono što mene zanima je kako napisati sudu prijedlog za ostvarivanje samostalne rod. skrbi. debele razloge imam , ali primjera nisam našla pa ako netko zna, i za to , kao i za Vaš upit također.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija