Jump to content

Novi Zakon o doprinosima


ninanana

Preporučene objave

Novinski napisi me ne zanimaju nešto previše, posebno oni u kojima se spominju rijeći "paraziti, uhljebi i gluposti" (zato vam je i maknut link) te baš i nisu relevantni za definiciju da se radi o novom zakonu. Za odgovor kako doskočiti (pribjeći odredbama o izmjenama osnovice) možda bi najbolji odg dobili od malo boljeg knjigovodstvenog servisa ili direktno u podr.uredu PU.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ne pogađa me što ste maknuli link niti mi je namjera bila isticanje tih izraza...već čisto da Vam pokažem o čemu pričam. Možda će netko drugi znati odgovor na moje pitanje. Što se mene tiče, išla sam samo bržim putem, nemam fobiju nazvati niti direktno u Katančićevu. No, obzirom na dugogodišnje iskustvo preslušavanja muzike kad traže onog pravog koji će znati odgovor pa prespajaju barem 6-7 puta, očekivala sam.praktični odgovor ovdje. Nema potrebe da me korite kao dijete. Pozdrav.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

..već čisto da Vam pokažem o čemu pričam...Nema potrebe da me korite kao dijete.

 

OK, no to se moglo i drugačije napisati i opet ne bi bio Novi. A ne vidim u čemu vas korim i na koji način. Početnom objavom u kojoj je napisano famozni i šamar, te još danim linkom u kojem je pisalo na način koji je pisalo, samo je još falilo da se nakači neki obrtnik sa protuargumentima i da tema ode k vragu. To je samo bilo pitanje predostrožnosti.

 

Baj d wej pitanja, kako ste naveli 2u1 pretpostavljam da se radi o jdoo, pa o prvom dijelu pitanja poledajte 5 odgovor na http://www.jdoo.info/p/najcesca-pitanja.html , a što se tiće drug dijela, tabelu na http://www.rrif.hr/Nova_osnovica_za_doprinose_iz_i_na_placu_clanova_u-1351-vijest.html

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija