Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

momo1234

Rok odgovora na zalbu

Preporučene objave

zanima me koliko se ceka na odgovor na zalbu?

 

ukratko: muz i zena se rastali, zena dize tuzbu za utvrdivanje bracne stecevine, ona na prvostupanjskom sudu dobiva 1/2 obiteljske kuce stecene u braku( s obzirom da je muz upisan na zk 1/1).

muz se protivi tom rijesenju i pise zalbu na rijesenje.

zanima me koliko ce sad sud razmatrati tu njegovu zalbu? tojest koliko ce se cekati sljedeci odgovor suda na njegovu zalbu, s obzirom da je tu stvar vrlo jasna nekretnina sagradena u braku!!!

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

da dosta je jasno, ta zalba je napisana tek toliko da se dobije na vremenu posto je sve jasno napisano na rijesenju i nema se na sto zaliti!

dug je to put jos s obzirom da jos poslje treba uci u posjed 1/2 nekretnine jer je sad samo tuzenik koristi u cijelosti......

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite korisnički račun na našoj stranici. Lako je!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×