Jump to content

Trebam odvjetnika s iskustvom u obiteljskom zakonodavstvu - hitno trebam izvrsnog odv


nepravda1964

Preporučene objave

Poštovani,

bio sam u izvanbračnoj zajednici,

redovno plaćam alimentaciju, nekoliko sam mjeseci u plusu,

(nezaposlen sam, bez prihoda, sadašnja supruga i njena obitelj tolerantno financiraju sve..). Iz te izvanbračne zajednice otišao sam "s donjim vešom i osobnom dokumentacijom u rukama" - sve je ostalo bivšoj izvanbračnoj supruzi.

Popis problema odnosno parnica koje sam/smo odlučili pokrenuti (jer je sad stvarno svaka mjera prevršena..)::

1. tužba zbog neopravdane blokade bankovnih računa: unatoč preplati za uzdržavanje mldb. djeteta bivša mi (niti nakon preporučenog i preuzetog zahtjeva) ne želi povući fininu blokadu svih mojih bankovnih kartica što mi je u mail-u izrijekom i potvrdila;

2. tužba za diobu izvanbračne stečevine - bivšoj je ostala tek netom otplaćena tada nova octavia... zajedno smo otplatili taj nesretni "švicarac" kredit; ništa od stvari ili imovine koje smo u 10 godina pokupovali nisam uzeo, čak sam joj nakon odlaska darovao i svoju polovinu velike podzemne garaže (vjerujući u kako-tako normalne odnose u budućnosti a zbog zajedničkog djeteta koje je ostalo s njom živjeti)

3. tužba zbog (danas stiglo preko jedne poznate zg odvjetničke kancelarije) lažnog traženja nekakvog posuđenog novca u iznosu 9000CHF!!! Nepostojeća transakcija, nepostojeća posudba... ma jasno mi je da me želi psihički i fizički uništiti i eliminirati iz djetetovog života, kao što taj tamo lokalni nadležni centar za soc. skrb itekako debelo i krajnje neprofesionalno i pristrano sudjeluje u svemu.

Samo kratka napomena tj. opis situacije: posredstvom nadležnog centra za soc. skrb sve smo odnose i obveze regulirali i sad - kad sam stekao uvjete da dijete povremeno dolazi i boravi kod mene - bivše je sve obnovila, uz pomoć "svog" centra za soc. skrb i to tako da je prešutjela postojanje pravomoćnog rješenja nadležnog općinskog suda kojim sam stekao pravo na susrete s djetetom u svom prostoru! Nisam htio (iako sam imao zakonski utemeljeno pravo!) "raditi nove životne probleme bivšoj" no, sada je kap prelila ne samo čašu, već ogromni rezervoar.... molim pomoć u smislu preporuke za odabir kvalitetnog odvjetnika za opisanu problematiku!

Hvala svima (eventualnu sugestiju može i na p.m.)

Isprika ako duplam temu i sam sam na krivom mjestu

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija