Jump to content

Obiteljsko nasilje - Pitanje i Pomoc


lud

Preporučene objave

Trebam pomoc oko nasilja u obitelji..

 

Ovako. Imam 29 god i zivim u obiteljskoj kuci.Dakle,sa roditeljima. Imamo obiteljski biznis i od toga zivimo. Ali,situacija je vec godina teska,disfunkcionalna i neizdrziva.

Moj otac je manipulator i nasilnik. Osim sto je fizicki se obracunavao s mojom majkom u proslosti, on doslovno psihicki unistava mene cijeli zivot. To su stvari npr. vrijedjanje i omalovazavanje pred drugim ljudima,zapletanje u moj privatni zivot,izmisljavanje stvari radi sadizma vlastitog,, zastrasivanje,prijetnje.. Sve najgore sto covjek moze zamislit. A razlog zasto to nisam prije javio je, jer sam mislio da ce mozda to prestat. Ali ne,to ne prestaje to se samo pogorsava iz dana u dan. Ne znam sta radim,dosta mi je izivljavanja,ako odem od kuce nemam gdje spavat..

 

Pomozite netko,molim vas..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pa to je to. Trenutno nisam u mogucnosti maknuti se jer nemam skoro nista usparano,ali sam vec puko na zivce i neznam koliko cu izdrzati ovo... Uzas. Olicenje zla,horor..

Ali ajde,bar ce dobiti zabranu prilaska i to je vec nesto

 

I jos da napomenem,znam hrpu ilegalnih stvari kojima se bavi...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kako će se provoditi zabrana prilaska ako živite zajedno? Kako ćete raditi i zarađivati za život? I još hrpa sličnih pitanja...

 

Jasno mi je da si u problemu, ali službe imaju samo vatrogasne mjere, tj. rješavaju trenutnu, akutnu situaciju. Često je to dovoljno, jer se radi o rijetkom sukobljavanju članova obitelji (radi alkohola, novca i sl.), ali kod tebe se radi o dugotrajnom, kroničnom stanju. Pitanje je bi li to sustav uopće prepoznao kao prekršaj ili bi se samo zaključilo da se radi o narušenim obiteljskim odnosima...

 

Nemaš mogućnosti pronalaska nekog drugog posla i nekog od obitelji kod koga bi se privremeno smjestio da se makneš?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Trazim drugi posao. Vjerovatno cu ga do kraja drugog tjedna naci. A za ovo privremeno da se maknem.. Hmm,ma nista od toga. Nitko se s nikim tu ne cuje... A izgleda da cu. morat nesto ustedit i tek onda se maknut.. Svejedno,hvala na savjetima.. Bilo kakav savjet tu dobro dodje.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija