Jump to content

Kako dobit Putovnicu?


Anavii

Preporučene objave

Dobar dan!

 

Zanima me na koji nacin je moguce steci Hrvatsku putovnicu. Naime nije rijec o meni nego o mojoj tetki polusestri moga oca. Ona je rodjena u Njemackoj ali citav zivot zivi u BiH. Njezina majka posjeduje Hrvatsku putovnicu kao i moj otac njezin polubrat. Da li postoji mogucnost da ona dobije Putovnicu i na koji nacin jer mi se cini da vecina ljudi koji rade po nasim konzulatima nisu bas upuceni u svoj posao.

Jos moram napomenuti da ona ima 38g. te da je pravoslavno krstena jer je baka bila udana za pravoslavca, ali je ona spremna krstiti se ponovno u katolickoj crkvi ako je potrebno.

 

Hvala unaprijed

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Krstenica se vise ne prihvaca kao dokument, uopce je ne prosledju dalje. Nema pravnu vrijednost vise, nekad je imala. S obzirom da gospodja ima 38 godina, i da zivi u BiH, mozda da zatrazi od zavoda za statistiku podatak kako se izjasnjavala na popisu stanovnistva, ili joj taj podatak mozda stoji u izvatku iz knjige rodjenih. U svakom slucaju vrlo tesko, vjerovatno gotovo nemoguce shodno okolnostima. Ima tu jos gomila dokumenata, ne samo za sebe vec i za veci dio obitelji...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija