Jump to content

Ovrha za dopunsko preko HZZO iako nisam imala ni obvezno zdravstveno.


CroCan

Preporučene objave

Skratit cu maksimalno; vratila se u HR nakon izbivanja od 6 godina. Otvaram račun u banci, dolazim po karticu- tetica na šalteru kaže "račun blokiran od strane FINE" ja u šoku. Otišla iz Hrvatske sa 18 godina bez ikakvih dugova prema ikome. Fina kaže ovrha od strane HZZO. Za premije od 9 mjeseca 2011 do 10 mjeseca 2012. Ja sam u 31.8.2011 prestala radit- i znajući da se selim u Kanadu nisam se prijavila na burzu i naravno sa 30.9 izgubila pravo na zdravstveno osiguranje, ali dopunsko se nastavilo voditi. Dakle, 1600 kuna- jer HZZO ne samo da nije otkazao premiju nakon 90 dana od zadnje uplate ( kao sta stoji u njihovom pravilniku) nego su se nastavili naplaćivat cijelu godinu, iako ja nisam imala ni najosnovnije zdravstveno. Opomene nikad nisam dobila, ne samo zato sta sam bila u Kanadi pa ih nisam mogla zaprimit nego ih nitko od mojih doma nije primio. Sta sad? 1.4 bi trebala biti prva placa i vec je nema. Službenica u HZZO je rekla da se mogu zalit ali bi mi se moglo dogodit da me se kazneno goni za izbjegavanje sudskog poziva (!!!) iako ja uopće nisam bila u Hrvatskoj i nisam znala da sam ikome ista duzna.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

ne moze vas se kazneno goniti!

 

ako vam je rekla da se mozete zaliti, lijepo se onda zalite, i navedite sve sto ste napisali!

pozovite se na ugovore o dopunskome osiguranju!

prijetite stjecanjem bez osnove (naplata preostalih 9mj dopunskoga osiguranja) - jer je isto naplaceno, iako je jasno definirano u njihovim uvjetima da se osiguranje prekida ne uplatom 3 mjesecne rate!!

 

zalite se na neurednu dostvu, tj nepostojanje iste...

 

u medjuvremenu, otvorite zasticeni racun!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija