KyleBrof 0 Objavljeno u ožujak 10, 2017 Pozdrav! Zamolila bih pomoc, trebam sastaviti pismeno redoviti otkaz ugovora o radu koji cu poslati poslodavcu da potpise. Zanima me sto trebam navesti u njemu? Od dana kad cu poslat pismo pocinje teci otkazni rok koji traje mj dana kao sto je naznaceno u ugovoru o radu Ako netko ima primjer to bi mi puno olaksalo muke jer neznam kako sastaviti. Unaprijed hvala.. Podijeli ovu objavu Link to post Podijeli na drugim stranicama
G-man 2663 objavljeno ožujak 10, 2017 Nije ništa posebno, doslovce napišete nešto u stilu - "Ja, Kyle Brof, dana XY.XY.2017. godine, podnosim redovni otkaz ugovora o radu br. XY. sklopljenog dana XY.XY.201X. Temeljem odredbe čl. 115. st. 4. Zakona o radu (Narodne novine br. 93/14), ova odluka o otkazu ne mora biti obrazložena. Sva ostala pitanja riješit će se naknadno u skladu za zakonskim i inim odredbama." Podijeli ovu objavu Link to post Podijeli na drugim stranicama
KyleBrof 0 objavljeno ožujak 10, 2017 Hvala puno na brzom i konkretnom odgovoru! Dakle napisem otkaz, i u dva primjerka ga posaljem poslodavcu da potpise i pecatira te mi on jedan salje nazad? Podijeli ovu objavu Link to post Podijeli na drugim stranicama
G-man 2663 objavljeno ožujak 11, 2017 Nije potrebno u dva primjerka, dovoljan je jedan, ali šaljete ga poštom preporučeno s povratnicom (radi dokaza primitka). A slobodno pošaljete i na poslodavčev službeni mail. Podijeli ovu objavu Link to post Podijeli na drugim stranicama
KyleBrof 0 objavljeno ožujak 11, 2017 Ok, hvala jos jednom Podijeli ovu objavu Link to post Podijeli na drugim stranicama