Jump to content

imam program za izračun vojne mirovine


anonimno

Preporučene objave

Taj program (vjerojatno je u Excelu) on ti izračuna samo ako priznaju 100% profesionalnu ili opću nesposobnost, a to rijetko tko dobije. Ali je svakako koristan jer možeš bar izračunati vojni dio. ALi primjera radi : evo ovako - izračunaj 60%vojna i 40% civilna (opća) nesposobnost na mirovinskom i čin satnika pa da vidimo:(HRVI 30% i dragovoljac).

 

:čeka: :čeka: :čeka: :čeka: :čeka: :čeka:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovanje!

 

Volio bih da mi pošaljete program za izračun vojne mirovine. Inače trenutno sam u mirovini kao DVO zbog profesionalne nesposobnosti i primam 1440,00 kn, ali bio sam prije par mjeseci na liječničkoj komisiji u mirovinskom te mi je priznato 60 % vojne i 40 % civilne, opća nesposobnost, čekam rješenje. Čin iz vojske je razvodnik, dragovoljac.

Može li mi tko odgovoriti i na moje pitanje za ostvarivanje statusa HRVI, imao sam tužbu na Upravnom sudu za priznavanje statusa HRVI i nedavno sam dobio njihovog odgovor da mi usvajaju tužbu za priznavanje HRVI, te da predmet vraćaju u Ministarstvo hrvatskih branitelja za priznavanje moje žalbe i zahtjeva za priznavanje statusa HRVI. Zanima me koji je sad daljnji postupak za dobivanje rješenja o priznavanju statusa HRVI? Da li će me ponovno zvati na liječničku komisiju pa ću morati čekati opet prvostupanjsko rješenje, pa tek onda dobiti drugostupanjsko ili ću dobiti odmah drugostupanjsko poslije ovog pozitivnog odgovora na moju tužbu. Inače tužba je još od 2002. godine kad sam i bio na liječničkoj komisiji. Svega mi je dosta i želio bih da se sve to što prije riješi. Tad sam dobio 40 % invalidnosti ali MVI zbog ranjavanja i 40 % zbog PTSP i oboljenja, tj. zajedno 40 % MVI. Koliko će još trebati čekati ... :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala puno na tablici za izračun mirovine!

Po tome imat ću sad puno veću mirovinu, sa vojnim 60 % i civilnim 40 % dijelom, kao dragovoljac i rzv oko 3.400,00 kn, sad imam 1.440,00 kn. A kad napokon ostvarim i status HRVI onda bi mogao imati oko 4.000,00 kn.

Samo da li netko zna koji je daljnji postupak što se tiče ostvarivanja statusa HRVI, nakon što Upravni sud usvoji tužbu i predmet vrati Ministarstvu hrvatskih branitelja za priznavanje statusa HRVI.

Još jednom hvala puno!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...
  • 2 tjedna kasnije...
  • 2 tjedna kasnije...
  • 2 tjedna kasnije...
  • 2 tjedna kasnije...
  • 3 tjedna kasnije...
  • 3 tjedna kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
  • 6 godina kasnije...
  • 2 tjedna kasnije...
  • 4 godina kasnije...
  • 2 tjedna kasnije...

Što se Portala tiće, ionako možete postaviti samo link na tablicu, pa ako će vas korisnik "pilati" za tantijeme (kad već spominjete autorska prava), Legalis nema ništa s time :zubo:

Molio bih samo korisnike da istu shvate i koriste u svrhu informativnog karaktera, a ne da se povedu silne rasprave "zašto ja nemam mirovinu toliku i toliku" jer to kaže tablica.    

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Tablica je čisto informativna i veže se na ZOPHB. Ovisi o puno faktora koji se moraju znati pri ispunjavanju traženih podataka kako bi izračun bio što točniji. Za svu štetu koja ova tablica može izazvati zbog raznoraznih kombinacija koje se u njoj mogu kombinirati i tako nepovoljno utjecati na korisnike, ne snosim nikakvu odgovornost.

Ako je ne možete otvoriti i javlja vam se upozorenje iz sigurnosnih razloga morate "enable macros" uključiti

Mirovina ZOPHB.xls

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 godina kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija