Jump to content

Sanitarna inspekcija


tomy07

Preporučene objave

Pozdrav

Zanimaju me sljedece stavke vezano za jedan ugostiteljski objekt.

 

1. Dali je moguce imati pusacki prostor na katu koji nije ograden od prizemlja a ima sve ukupno cca 100m2?

 

2. Dali je moguce kupiti u konzumu sir margarin kruh i sunku i napraviti sendvice koje prodajes gostima bez ikakve etikete?

 

3. Gdje prijaviti prljavo stanje sanka posebice u dijelu gdje se drzi voce i kroasani?

 

4. Takoder gdje prijaviti kada znas da vecinsko osoblje nema sanitarnu?

 

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija