Jump to content

Prijava supruge zbog psihičkog zlostavljanja djeteta


BratecMartin

Preporučene objave

Oprostite, ne znam jesam li na pravom mjestu s temom...

Ako je potrebno, prebacit ću je samo recite gdje.

 

Htio sam pitati ima li netko sličnu situaciju kao ja. Prijavio sam suprugu zbog psihičkog zlostavljanja djeteta u czss. Napravili su zapisnik i pozvali suprugu na razgovor. Dobio sam odgovor od czss da smo supruga i ja jednako krivi...

Ja već više godina idem kod psihijatra na Rebro upravo zbog problema u obitelji. Tamo pričam što se dešava i pokušavamo riješiti situaciju. Dugotrajno.

nedavno mi je kći poslala poruku u kojoj kaže kako je mama na nju vikala zašto ju je rodila, da ona nju ne voli... dijete je reklo da se sva tresla i da je mama psihički bolesna... spasi nas! Psihijatrica i psihologica koje su upućene u slučaj, rekle su da to treba prijaviti. To sam i učinio. Rezultat od strane czss je da smo supruga i ja isti... Ona je tamo ispričala verziju da sam ja maltene pedofil koji spava sa vlastitim djetetom!!!!

I oni izjednačili... Kako se braniti od takvih neistina? Psihijatrica je rekla da supruga vjerojatno ima borderline koji klizi u psihozu. Što to vrijedi djetetu kada ga majka stalno zastrašuje, zabranjuje i drži u sobi a da ne smije ići van u društvo? Dijete je već postalo apatično i bez volje za druženje. Znam da su muškarci kao jači spol u 99% slučaja krivi za nasilje jer su jači. Ali što se s ostalih 1%? Izjednačiti? Kako se boriti?Imaju li očevi kakva prava ili je sve strogo feminizirano pa se dijete bez obzira što je majka zlostavljačica njoj daje na tanjuru? Ima li tko kakav slični slučaj da po prilici znam kako i što Dalje?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija