Jump to content

Remećenje JRiM-a vikom i galamom


zaglibio

Preporučene objave

Da li imam ja pravo trazit neku naknadu za to???

Situacija nije bez veze...

Terasa je ispod stana...cijeli dan se pusi..ja ne mogu prozor otvorit u stanu jer mi je stan pun dima.

Vrata od lokala su ispod balkona...ne smijem si oprat balkon jer njima curi voda dolje. Tendu od kafica su zalijepili meni na balkon..curi mi voda u stan.

 

Kome se zalit?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...
Dopisi i zivkanje svih mogućih inspekcija, pa će se nešto riješiti. Samo tebi u zgradi smeta? Imate predstavnika stanara?

 

Negdje početkom rata iz tako slične situacije dogodila se tragedija, policajac je u pol. stanici ubio vlasnika kafića. Cijeli šanžer je sprašio u njega. Možda se neko i sjeća, bilo je praćeno više dana na televiziji.

Naime u Novom Vinodolskom na jednom užem prostoru su tri popularna kafića (bar su tada bili, ne znam kako je danas) sa terasama, a iznad njih i oko njih su stanovi i kuće i naravno u ljeti je tu pravi pakao, masa ljudi, muzika, auti, motori...

Masu puta su ljudi iz okolnih stanova zvali policiju i ne znam koga ne. Iz jednog takvog poziva (tada nisam bio prisutan) proizišla je svađa i fizički obračun između policajca i vlasnika kafića, da bi kasnije vlasnik bio priveden u stanicu i ubijen.

Ne znam, to je veliki problem za ljude koji žive u takvoj sredini.

Stvar je u tome što vlasnici ugostiteljskih objekata imaju uredne dozvole za rad do kasno u noć, naravno oni rade puno duže nego što smiju, ako se neko žali, muzika se malo utiša, gosti isto tako, a kad sve prođe, udri ponovo... :skakuce:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija