Jump to content

Troskovi Javnog Biljeznika


For ever

Preporučene objave

Prije dvije godine umrla mi je tetka koja iza sebe nije ostavila ni supruga ni djecu tako da je nesljadstvo pripalo njenoj braci, sestrama i njihovoj djeci. (Ukupno 8)

Moja majka je jedna od nasljednika i zivi u inozemstvu. Za zadnje dvije godine tj od pocetka postupka mi od Javnog Biljeznika nismo zaprimili niti jedan dokument a sva razmijena informacija je isla preko rodbine. Najzadnja vijest je da je doticni ispostavio ukupan racun na ime samo jednog nasljednika i ocekiva da se mi medjusobmno dogovaramo oko placanja i uplatimo mu u komadu cijelu sumu od 3900 kuna. ( to smo takodjer doznali preko rodbine jer nama nije nista uruceno).Da ne spominjem da je ova suma vise nego presla sve granice i tarife a da doticni nije maknuo prstom u vezi nicega nego sad jos i prijeti da nece izdati rjesenje ukoliko se racun ne plati u roku i da ce placanje potrazivati -preko suda.

Recite mi molim vas :1. da li Javni Biljeznik moze prvo traziti novac i tek nakon placenog racuna izdati rjesenje - u biti ucijenjivati sa uplatom kako bi izdao rjesenje, 2. izdati racun na ime samo jednog od nasljednika i ocekivati da svi plate (radi se o 3900 kuna I svi zelimo platiti svoju osminu ali hocemo da se racun izda na ime od svakog od nasljednika na iznos koji taj nasljednik treba platiti) 3. apsolutno ne obajvestavati nasljednika ( koji zivi vanka) ni o cemu i ne slati nikakve obavjesti a ocito naplatiti i dodatne trokove koje zbilja neznam koji su.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija