Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Sign in to follow this  
zs

povrat poreza za adaptaciju II dio

Preporučene objave

zs    0

Porezna uprava kaže da ako nisam vlasnik ili suvlasnik nemam pravo na povrat poreza za adaptaciju stana ili ugradnju centr.grijanja. A od VIDA sam dobio odgovor da imam pravo na povrat pa sad neznam tko ima pravo.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Štovani

 

Dok je Vida sam sebe tražio po forumu, netko je izgleda bio brži i uputio Vas gdje možete pronaći odgovor.Naime, ako ste od Anonimca postali zs, ne znam, ali ne vidim gdje sam u svojem odgovoru potvrdno odgovorio. Naime, koliko mi se čini slično ste pitanje već postavili, a sugerirano Vam je već odgovorom od 9.10. da pogledate objave na forumu vezano za pitanje. Dakle, u čemu je problem? Da li imate ili nemate potvrde/dokumente kojim dokazujete vlasništvo Vas ili Vaše supruge nad nekretninom nad kojom se obavljaju radovi?

 

Pozdrav, Vida

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad

Sign in to follow this  



×