Jump to content

Zabrana povratka na PFOS "izbjeglicama" u ST i RI


johnny

Preporučene objave

Pravni fakultet u Osijeku je navodno (kazem navodno jer odluku jos nisam vidio i ne uspjevam je naci, jedino sto sam uspio dobiti je usmena informacija u referadi) zabranio pravo upisa na PFOS studentima koji su se ove godine (2006.) ispisali i prebacili u St ili Ri.

 

1.Kako ne uspjevam naci odluku, mozda netko zna gdje se skriva?

2.Posto ova odluka ocigledno nije u skladu sa smjernicama i nacelima mobilnosti koji se propagiraju u novom bolonjskom sustavu, nadam se da ce odluka biti oborena na sjednici Senata Sveucilista, koja ce biti, koliko sam uspio saznati u razgovoru s predstavnikom Studentskog zbora, 20. ovog mjeseca.

3.Ako se tako nesto ne dogodi, sljedeca instanca na kojoj bismo mogli nesto napraviti za ukidanje ovakve odluke je nadlezno ministarstvo. Stoga bi bilo dobro da, kako sam takodjer saznao u razgovoru s predstavnikom Zbora, oni studenti koji se nakon polozenih ispita u Rijeci ili Splitu zele vratiti u Osijek i diplomirati ovdje, potpisu peticiju za obaranje ove odluke.

 

slobodno se obratite meni na pm...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija