Jump to content

Postavljanje prometnih znakova


vilya

Preporučene objave

Postavljen je znak zabranjeno parkiranje i zaustavljanje u mojoj ulici 2 godine nakon što je ulica postala jednosmjerna, radi turističkog vlakića koji je dobio dozvolu vozit u krivom smjeru, lol. :vrti: Vlakić ne vozi već par godina, jer to nije išlo nikako, al znak još uvijek stoji. A sad, moj problem je šta je znak taman prije moje garaže pa ja tehnički ne smijem ni stat da bih otvorila vrata od garaže, a i smeta mi kod ulaženja u garažu.

1. Kome se mogu obratiti ako smatram da je znak krivo postavljen?

2. Temeljem čega se postavljaju ti znakovi uopće?

Jer piše da: Prometni znakovi postavljaju se prema ” Pravilnik o prometnim znakovima, signalizaciji i opremi na cestama “, NN br.33/05 i odgovarajućim hrvatskim normama. odnosno prema prometnom projektu. E sad, ako je to projekt rekonstrukcije javne ceste, to bi trebalo proć kroz katastar, a ja san slučajno baš radila u katastru, i tamo naravno toga nema. Jel se smiju znakovi postavljati bez toga? I ako da, na temelju koje dokumentacije?

Hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija