Jump to content

tijek zateznih kamata


markun

Preporučene objave

Stavite ovakvu formulaciju - "sa zakonskom zateznom kamatom tekućom od XY.XY.2XXX. (prvi dan iza datuma dospijeća) do 31. srpnja 2015., u visini eskontne stope HNB-a koja je vrijedila zadnjeg dana polugodišta koje je prethodilo tekućem polugodištu, uvećanoj za osam postotnih poena, a od 01. kolovoza 2015. pa do isplate, u visini prosječne kamatne stope na stanja kredita odobrenih na razdoblje dulje od godine dana nefinancijskim trgovačkim društvima izračunate za referentno razdoblje koje prethodi tekućem polugodištu, uvećanoj za pet postotnih poena".

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

.tako smo i napisali pa je JB rekao da se opet promijenilo i da treba stajati svugdje 8 poena prema prema clanku 12a Zakonu o fin.poslovanju i predste;ajnog nagodbi jer da se mijenjao poen opet na 8 posto....
onda Vi Markune nemate problem,postupite kako vam je rekao JB,odnosno u postojeću formulaciju izvršite savjetovane korekcije.
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija