Jump to content

Prazan spis, nema optužnice


macak_15

Preporučene objave

Poštovani,

protiv mene se na sudu vodi predmet od 3.6.2016. i spis predmeta je prazan, odnosno prazna žuta košuljica u kojoj nema ničega. U spisu nema optužnice. Taj predmet koji ima oznaku K stoji i nema nikakvih sudskih radnji godinu dana. Je li to uopće zakonito i što mogu poduzeti? Ne znam o kojem se kaznenom djelo radi jer nema optužnice.

Puno hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

Ispričavam se što se ne javljam, od kada su počeli problemi s forumom, ne šalje mi obavijesti na e-mail.

Uglavnom, išao sam na sud, napravio uvid, spis je samo prazna košuljica u kojoj nema ničega. Oznaka spisa je K, ne Kv ili Kov, nema povezanih spisa. Išao sam i do predsjednika suda i napravio malu scenu i on je odredio ročište nakon ljeta da se stvari nistjeraju načistac. Ono što je bizarno je da je ponovno imenovao suca koji se prije godinu dana izuzeo u tom istom predmetu. Uglavnom, kako je na državnom odvjetništvu velika fluktuacija ljudi, nitko nema pojma o čemu se radi. Mislio sam da su uzeli van optužnicu da ju dorade ili da izmjene podatke, ali ne.

 

Iskreno, sada je prošlo godina i 15 dana, optužnice nema. Kako je sud uopće dozvolio otvaranje spisa bez optužnice, zar je to uopće moguće? Na e-predmetu nema pisanog traga da je u spisu ikad bilo bilo koje pismeno.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija