Jump to content

registracija izletišta


anmape

Preporučene objave

Poštovani,

registrirali bismo izletište za početak bez ugostiteljskih usluga na području karlovačke županije a u građevinskoj zoni. Koji su minimalni uvjeti koje moramo zadovoljiti i otprilike koje troškove vezane za registraciju možemo očekivati? Nemamo niti opg ni seosko gospodarstvo već vikend kuću.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

http://www.mint.hr/UserDocsImages/I-prilozi.pdf

 

evo, ono označeno sivim označava MTU koje morate imati za izletište. To sam pronašla na stranici Ministarstva turizma, i općenito, mislim da tamo morate upitati sve što Vas zanima.

Je li potrebno da se registrirate kao OPG ili je dovoljno da već radite kao privatni iznajmljivač, to mi nije poznato, iako primjećujem da se izletišta uvijek spominju u kontekstu ruralnog turizma i seoskih gospodarstava.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kao što je Ruby napomenulada se izletišta spominju u kontekstu ruralnog turizma i seoskog godpodarstva, uz upit Min.turizma valjalo bi vam se svakako informirati i u JLS jer Pravilnik o pružanju usluga u seoskom domačinstvu Izletišta definira kao objekt u kojem se gostima pripremaju i uslužuju hladna i topla jela te pića i napitci do 50 gostiju istodobno. U tome kontekstu su i članovi seoskog gospodarstva obvezni zdravstvenom pregledu svake godine. S time u svezi mislim da vam neć biti dovoljno što imate vikend kuću.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija