Jump to content

Legalizacija prodaje isključivo preko interneta(ebay itd..)


neutron9

Preporučene objave

Pozdrav svima,zanima me koji su koraci za legaliziranje prodaje preko interneta,točnije imao bih samo 1 proizvod koju mogu sam napraviti kod kuce i taj isti proizvod bih prodavao preko ebay,njuškalo itd..dakle i u Hrvatskoj i u inozemstvo i to ISKLJUČIVO preko interneta.Nemam svoj obrt n ista slicno.Primao bih uplate preko paypal.Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zavisi o kakovom se proizvodu radi. Otvoriti internet trgovinu, za što je potrebno imati registriran obrt ili društvo sa registriranom djelatnošću-usluge informacijskog društva, podnijeti zahtjev za ishođenje rješenja o MTU te udovoljiti odredbama čl.12-13 Zakona o trgovini. Uz to, pošto se ne radi o uslugama niti o proizvodu koji se može prenijeti od dobavljaća do kupca bez skladištenja, bilo bi vam potrebno i skladište.

 

Ako se pak radi o proizvdu koji bi spadao pod kućnu radinost, moglo bi se registriati to pa internet koristiti samo u svrhu oglašavanja.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija