Jump to content

Neizdavanje racuna


blazenka cukli

Preporučene objave

Probajte krenuti na otoke! Kad se inspekcija MF ukrcava na trajekt, telefonski stiže dojava o tome na otok! Oni koji rade na crno obično zatvaraju dućane i restorane, a oni koji su legalno prijavljeni baš taj dan zbog više sile moraju zatvoriti! Jednom sam na Hvaru u izlogu u kojem izlažu oboritu ribu vidio da baš SVE ribe imaju na sebi rupu od podvodne puške iako je stavljanje u promet takve ribe zabranjeno! Inspektora nema a oni koji jesu su korumpirani! Postoje dvije Hrvatske!

uređeno: od Spitfire
Nepotrebno
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Juzna Dalmacija-otok.Ja sam imala trgovinu u kontinentalnom dijelu i nisam se usudila ne izdati racun ,pa kako bih mirno spavala da sam strahovala od inspekcije. A ovdje svi rade na crno ,meni je jasno da mnogi ne bi opstali da rade legalno a nadam se da je u slucaju nadzora odgovornost na poslodavcu a ne na jadnim zaposlenicima koji za sicu moraju slusati sefove.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

nadam se da je u slucaju nadzora odgovornost na poslodavcu a ne na jadnim zaposlenicima koji za sicu moraju slusati sefove

 

Skoro. Da, poslodavac će dobiti svoj dio kazne. A ovaj jadnik moguće izvanredni otkaz i tužbu za naknadu štete, pa nek dokazuje da mu je poslodavac to naredio. I usput kaznu prema Zakonu o PDV-u.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija