Jump to content

Zanemarivanje djece


Moki36

Preporučene objave

Molim vas, pomozite mi! Djeca su trenutno kod oca na ljetnim praznicima, i u ovih nekoliko dana koliko su kod njega, ne vodi brigu o njima! Npr.jucer su od 10h do 22h bili sa tatom na turnirima, na onom suncu i vrucini, nista im nije dao za jest i pit dok drudi nisu kupili djeci sokove. Dijete palo sa drveta, udarilo glavom u kamenje, plakalo, tata se jos ljutio na njega jer place ko curica. Danas dijete boli glava i trbuh, povraca mu se, tata kaze da se mali pretvara i glumi, da mu ide na zivce i da prestane tulit.

Ja sam sad ocajna sta napravit? A vec nekoliko puta sam ga prijavila czss za zanemarivanje.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Apsolutno nista. Uzmu izjavu, popricaju s njim, on kaze da to nije istina i tako vec godinama. Zvala sam dijete danas, place, hoce mami, umire od bolova u trbuhu, a tata ga nece vodit doktoru jer pravi rostilj, a ne da ga meni. Czss kaze da ja ne smijem otici po dijete jer onda krsim rjesenje!?!?!? On ga krssvakih par dana vec godinama i nikome nista a ja ne mogu uzet dijete jer je sud odredio da djete MORA biti kod tate, htjelo ne htjelo.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija