Jump to content

ovrha 2005


markun

Preporučene objave

poštovani, dobio sam ovršni prijedlog iz 2005.g. od strane HRT-a po odvj. Hanžek.., na koji bi sada trebao uložiti prigovor. Računi neplaćene rtv pristojbe su iz 2004 stoga su unutar 1 godine pokrenuli prijedlog za ovrhu. Na zadnjoj stranici sud je stavio pečat s datumom zaprimanja 22.5.2005.. Pretpostavljam da nema zastare ako su u roku podnijeli prijedlog za ovrhu...Međutim, u ovršnom prijedlogu nema specifikscije račune,, niti datuma na koji se odnose...

 

Samo jedna rečenica da su računi iz 2004.g.

 

 

hvala Vam

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

kad ste dobili ovršni prijedlog, jeste li još u roku za prigovor?

 

Ako namjeravate prigovoriti, svakako stavite prigovor zastare, zlu ne trebalo, pa neka sud odlučuje o tome, i svakako kažite da nemate nikakvo dugovanje prema HRT-u, pa neka oni dokažu računima, tj. izdanim uplatnicama da su zaveli dugovanje prema Vama. Pošto se računi po računovodstvenim propisima moraju čuvati 11 godina, možda je ta dokumentacija uništena, pa oni ne budu mogli dokazati svoje potraživanje.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Imali još koji prigovor na samom ročištu da kažem, jer uopće nese ne vidi na koje račune se ovrha odnosi, samo u jednoj rečenici je napisano za razdoblje od - do. ?
u tom smislu pobijate tražbinu ovrhovoditelja kao golu činjenicu,obzirom da ista u smislu odredaba čl.7 i 219 ZPP ničim nije dokazana.
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija