Jump to content

Poziv za sud od HT-ovrha


andrea2714

Preporučene objave

Dobila sam danas poziv za sud gdje je tužitelj HT, tuži me radi Ovrhe-spor. Do sada me nikad nisu ovrsili, a zadnje dugovanje prema njima je iz 2007 ili 2006 godine. Uopce mi do sada nisu slali nikakve racune.Moje pitanje glasi "Dali se na sudu mogu izvući na zastaru?" Znate li možda zašto me šalju na sud zar nisu mogli ovrhu ovjeriti kod javnog bilježnika?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ne, ništa nisam dobila

 

Prosječan a i iznad prosječan čovjek se teško može sjetiti što je jeo prije tri dana! Meni treba dosta vremena i uvida u dokumentaciju da se prisjetim moje komunikacije sa sudskim i državnim institucijama koje su se odvijale

tek prošle godine, a vi sa sigurnošću znate da zadnjih deset godina niste primili nikakvu prepisku koja se tiče postupka koji spominjete? U sudskom pozivu je sigurno naveden broj predmeta, a ovrhe se ne utjeruju sudski ako niste prigovorili na ovrhu javnog bilježnika! Ako želite znati da li je nastupila zastara i o čemu se radi morate napraviti uvid u predmet, prezentirati ovdje kronologiju događanja pa onda očekivati suvisli savjet! Nitko nema kristalnu kuglu ali se možda javi neki tarot majstor!:gatara:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija