Jump to content
andrea2714

Poziv za sud od HT-ovrha

Preporučene objave

Dobila sam danas poziv za sud gdje je tužitelj HT, tuži me radi Ovrhe-spor. Do sada me nikad nisu ovrsili, a zadnje dugovanje prema njima je iz 2007 ili 2006 godine. Uopce mi do sada nisu slali nikakve racune.Moje pitanje glasi "Dali se na sudu mogu izvući na zastaru?" Znate li možda zašto me šalju na sud zar nisu mogli ovrhu ovjeriti kod javnog bilježnika?

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama
Ne, ništa nisam dobila

 

Prosječan a i iznad prosječan čovjek se teško može sjetiti što je jeo prije tri dana! Meni treba dosta vremena i uvida u dokumentaciju da se prisjetim moje komunikacije sa sudskim i državnim institucijama koje su se odvijale

tek prošle godine, a vi sa sigurnošću znate da zadnjih deset godina niste primili nikakvu prepisku koja se tiče postupka koji spominjete? U sudskom pozivu je sigurno naveden broj predmeta, a ovrhe se ne utjeruju sudski ako niste prigovorili na ovrhu javnog bilježnika! Ako želite znati da li je nastupila zastara i o čemu se radi morate napraviti uvid u predmet, prezentirati ovdje kronologiju događanja pa onda očekivati suvisli savjet! Nitko nema kristalnu kuglu ali se možda javi neki tarot majstor!:gatara:

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite korisnički račun na našoj stranici. Lako je!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad


  • Online korisnici

    No members to show×