Jump to content

Evidencija o kažnjavanju


lkjh

Preporučene objave

Pozdrav,

 

Dobio sam posao u firmi u Poljskoj te moram proći tzv. "background check" preko servisa accuratebackground.com. Zanima me, da li takvi servisi imaju ovlast (uz moje odobrenje koje je elektronski potpisano te presliku osobne i putovnice) da dobiju moju kaznenu evidenciju od Republike Hrvatske ili iz bilog kojeg drugog izvora (npr. iz nekakve međunarodne baze podataka)?

Također, kažnjavan sam 2 puta prekršajno (nije nastupila rehabilitacija za jedno djelo) i trenutno je podignuta optužnica protiv mene za kazneno djelo; vjerojatno glupo pitanje ali background check ne prolazim?

Hvala unaprijed na odgovoru!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala na odgovoru. U principu, ti su servisi pretežno dostupni u SAD-u jer je većina podataka (kaznena evidencija, "credit score" itd.) dostupna bilo kojoj osobi sa internetom - samo jedan od primjera. A da li znate možda da li moju potvrdu o nekažnjavanju može accuratebackground zatražiti i dobiti (s mojim elektronski potpisanim dopuštenjem gdje se navodi "criminal and civil record searches") kao firma ili također ne bi smjeli?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija