Jump to content

Troskovi odvjetnika ex officio


larissa 1

Preporučene objave

Postovani, decko je dobio odvjetnika po sluzbenoj duznosti kad mu je odreden istrazni zatvor za kd iz nadleznosti opcinskog suda. Nakon mjesec dana je pusten, na sudu su mu dali papir na kojem traze podatke o imovinskom stanju. Optuznica je podignuta, cekamo nastavak. Odvjetnik je rekao da ne moramo nista dostavljat sudu jer oni na sudu sve to vide preko kompjutera. Mozda je to rekao da bude placen po punoj tarifi ili?

Zanima me koje sve podatke mora poslati? Neki mi govore samo sa Porezne, iako tamo pise i za nekretnine i pokretnine i bankarske racune. Kako to ide u praksi?

Hvala puno

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Postavljeni branitelj i dalje je u funkciji branitelja? Nije razriješen?

 

Glede podataka, trebalo bi dostaviti potvrdu sa Porezne, podatak o plaći (ako radi - obračunska lista, ako ne radi navesti da je nezaposlen i bez prihoda), uvjerenje o neposjedovanju nekretnina te izjavu ovjerenu po JB-u da u vlasništvu nema nikakvu nekretninu niti račun otvoren kod banke na kojem bi bilo kakvih financijskih sredstava.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija