Jump to content

Premještaj iz Remetinca u Vukomerec


kova257

Preporučene objave

Poštovani

 

Suprug se po nalogu suca izvršenja 11.07 sad u utorak javio na služenje zatvorske kazne od 6 mjeseci u remetinec. danas mi se javio nakratko, tek 5 minuta koliko je imao dozvoljeno i rekao mi da ga drugi tjedan sele u Vukomerec. Što to znači? Više me zanimalo kako je i da li mu još što treba pa zato pitam. da li je to bolje? Naime do odlaska u zatvor je bio zaposlen a da mu brže prođe vrijeme rekao je da će tražiti da radi.

uređeno: od kova257
dopuna
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

U Remetincu se nalazi Centar za dijagnostiku - tamo zatvorenici provedu neko vrijeme da provedu statističku, liječničku i psihološku obradu nad njima, te tamo odlučuju gdje će se provesti njihovo izvršenje kazne zatvora ovisno o medicinskom stanju, psihološkom stanju, sposobnosti za rad i slično.

Na stranici Ministarstva pravosuđa vidim da se u Vukomercu nalazi poluotvoreni odjel (to je dobro, veća sloboda za zatvorenika) i da tamo radno angažirane osobe mogu raditi na poljoprivrednom gospodarstvu, što je i želja Vašeg supruga tijekom odsluženja zatvorske kazne, tako da vjerujem da će sve biti dobro. Što se tiče onoga što mu treba i što mu smijete donijeti, to će Vam on morati sam reći.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Suorug mi je prije 7 dana dobio istrazni zbog prekrsaja sudske zabrane uznemirsvanja i zbog prijetnje!45 dana.

Podigla sam tuzbu za razvod..i od odvjetnika saznala da "ex" ima neku kazneno djelo od prije.....(sto ja nisam imala pojma...6.god.smo u braku).za koje nije bio kaznjavan .dali mu mogu na ovih 45cdana zbog orijetnje...dodati jos istraznog zbog onog prijsdnjeg djela?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija