Jump to content

pauk digao auto


sonierikson

Preporučene objave

Pozdrav,

 

Auto već zadnjih 6 godina ostavljam na divljem parkingu u ulici Palić. Kad moram koristiti auto umjesto vlaka jer nemam vlaka dok radim do kasno. kod S. rekreacijskog centra trnje, tocnije izmedu vukovarke i slavonske. Površina na kojoj ostavljam auto je vlasništvu grada i nije označena kao parking, na njoj svaki dan parkira preko 100-njak auta ako ne više, malo sam rekao.

Kako se slavonska asfaltira kasnio sam na posao i išao sam tamo parkirati, sve je bilo puno, natrpano autima na dijelu gdje je navezen šljunak i otišao sam skroz iza i nekako ga ugurao na dio gdje je jednim dijelom bio na travi.

 

Nakon 12 sati rada, točnije u pola 1 ujutro ja se vraćam na parking i vidim da nema auta, prvo sam pomislio da ga je netko ukrao ali sam našao broj od pauka i javio se čovjek da mi je auto na velesajmu.

Objasnio mi je da svako malo odveze neki auto od tamo, pretpostavljam da je netko od stanara prijavio komunalnom redaru jer sam bio na travi, ali je i sam rekao da bi tom logikom trebalo maknuti sve aute onda s tog parkinga jer bez obzira na travu i šljunak sve je jednaka površina i nije ucrtano ništa gdje je predviđeno za parking.

 

Dao mi je uplatnicu od 500 kuna i rekao nek se probam žaliti tj. poslati molbu jer nisam imao kazni i dizanja auta do sad. a prekšajni nalog tj. 300 kuna bi valjda trebalo poštom doći?

 

Da li oni imaju pravo dizati moj auto makar nisam ugorzavao promet? nisam bio parkiran na niciji ulaz, niti na cesti. u prostrnom planu piše da je za površinu namjena mješovita-, dakle ovo gdje bila trava nije nikakva zelena povrsina.

Što napraviti dalje? Da li se mogu kako izvući od plaćanja kazne/300+500?

 

imam i sliku, radi se o cestici 1900, crveni krug je gdje sam ja parkirao.

ghnghhg.jpg

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija