Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Torrente

Šef ne prihvaća moj otkaz

Preporučene objave

Radim kao pomoćni radnik u skladištu pri online trgovini. Posao je prilično naporan i zahtjevan jer je potrebno naći robu u marketu, sortirati je, skenirati, pripremiti za dostavu.

Roba je najrazličitija, a narudžbe znaju biti nebulozne jer se traže deseci litara raznog pića od alkohola, bezalkoholnih pa sve do mlijeka, hrana za životinje, voće i povrće...

Nisam se baš najbolje snašao, inače nisam te struke. Da stvar bude bolja nije ni moj šef, a ranije nije bio na takvom mjestu. Možete misliti horrora dok je "naučio" što znači biti šef.

Stvar je u tome da sam nakon tjedan dana, bilo tražio bilo nudio dati otkaz, jer mi nije išao rad sa skenerom što je ovdje najbitnije. Šef je to odbio prihvatiti! Nekako sam ipak naučio raditi s skenerom.

Međutim, posao mi i dalje ide teško, ne uspjevam samostalno zaključiti narudžbu, a šef dakako nije time zadovoljan...neki pravni savjet?

 

 

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Traje čak do 31.08., a počeo je već dalekog 25.07. (ovo je valjda normalno u trgovini, ili nije? kad zbroje slobodne dane itd.)

Ugovor je na određeno. Razmišljam se obratiti šefu logistike u Zg, ali vjerojatno bi bilo najbolje izdržati još tih 13-tak dana

Predviđena je mogućnost redovnog otkaza, a koliko bi tako nešto moglo ići meni na štetu?

Kad me forsiraju dakako da želim otići, inače se da izdržati

Uređeno od Torrente

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Obzirom da kod redovnog otkaza postoji obveza odrađivanja otkaznog roka (osim ako bi se poslodavac odrekao tog prava), a koji u vašem slučaju iznosi 2 tjedna, sugestija je izdržati još tih 2 tjedna, jer dođe vam na isto. Jedino izvanredni otkaz vas oslobađa.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×