Jump to content
 1. virtalni

  virtalni

 2. čudo

  čudo

 3. G-man

  G-man

 • Similar Content

  • objavio Ivanbabic257
   Pozdrav 
   Sa 30.04.2019 pokrenuto je brisanje društva iz sudskog registra zbog nektivnost sad bi htjeo ponovo aktivirati firmu tj otvoriti novi posao pa me zanima šta mogu poduzeti da firmu maknu iz postupka brisanja hvala
  • objavio Leki
   Poštovani, da li je moguće na temelju Odluke članova društva poslati zahtjev trgovačkom sudu za brisanje trgovačkog društva iz registra, obzirom da više ne misle raditi zbog odlaska u inozemstvo. Trgovačko društvo nema nikakvu imovinu, početni kapital je bio 10,00 kn. Dugovanje prema dobavljačima nema, ima jedino dugovanje prema PU nekih 10.000,00 kn. Od potraživanja ima samo pozajmice koje je trgovačko društvo dalo vlasniku firme i drugom trgovačkom društvu za koje ne misle utuživati niti tražiti da im se podmiri. Potraživanja od kupaca nema. Da li je dovoljno poslati Zahtjev za brisanje trgovačkog društva na trgovački sud gdje je i registrirano ili postoji neki drugi postupak. Hvala Vam na odgovorima. Lp
  • objavio Korisnik17
   Poštovani/na,
    
   zamolio bih Vas za pomoć kako napisati prijedlog za brisanje zabilježbe pokretanja postupka radi donošenja rješenja o osiguranju određivanjem privremene mjere zabranom otuđenja i opterećenja sa ZK koja više nije aktualna. Uglavnom, zabilježba je stavljena na nekretninu od strane vjerovnika te je odbijena na Općinskom građanskom sudu, ali na ponovni zahtjev vjerovnika je prihvaćena na Županijskom sudu. U međuvremenu dugovanje prema navedenoj osobi je riješeno. Također, osim prijedloga sudu, da li je potrebno priložiti još neke dokumente (npr. plaćen dug vjerovniku, presuda suda o odbijanju, presuda suda o prihvaćanju mjere zabrane otuđenja i opterećenja) ili će sud sve to vidjeti kada otvori moj spis?
  • objavio Matrix
   Predložak prijedloga za brisanje zabilježbe spora u situaciji kad je tužitelj u parnici pravomočno odbijen sa tužbenim zahtjevom.
   Napomena:Izdavači i autori ne snose nikakvu odgovornost za eventualnu štetu koja može nastati zbog uporabe ovog predloška.
 • Online korisnici×