Jump to content

Internet trgovina prehrambenim proizvodima


zorganic

Preporučene objave

Hvala, ovo sam vec pregledala i nisam nasla odgovor na moje pitanje.

Navedeno je sljedeće:

ukoliko internetski trgovac koristi skladište–potrebno je zadovoljiti propisane uvjete o gradnji, prevenciji požara i zaštiti na radu;
ukoliko se obavlja internetska trgovina s hranom potrebno je zadovoljiti propisane opće sanitarne, zdravstvene i higijenske uvjete; zadovoljiti uvjete propisane posebnim propisima, sukladno vrsti robe, načinu trgovanja robom, fizikalno–kemijskim i drugim karakteristikama robe.
 
Za mene je ovo preopćenito... Kad god se uhvatim čitanja nekih propisa i zakona, ne uspijevam naći odgovor koji je precizan i točan.
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ima ovdje već toliko tema sličnih vašem upitu u kojima je navedeno što vas zanima (za samu djelatnost internet trgovine morate registrirati djelatnost prema NKD 47.91 te usluge informacijskog društva), za sanitarne i zdravstvene uvijete obaviti pregled i imati sanitarnu knjižicu i zadovoljiti higijenski minimum + sve ostalo, no ako vam se ne da tražiti a u linku vam je sve to preopćenito, možda vam je najjednostavnije otići u Ured državne uprave za gospodarstvo gdje bi morali predati zahtjev za izdavanje rješenja o ispunjavanju uvjeta za obavljanje djelatnosti trgovine, da vam točno objasne što i kako.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija