Jump to content

Brisanje iz kaznene evidencije


kL_ZGB

Preporučene objave

Pozdrav,

dali zna netko koliko mora proci od nekog djela da bi se ono nekako "izbrisalo iz evidencije". Cuo sam da je kolegi odvjetnica u nekom skroz drugom postupku rekla da bi mu bilo dobro za taj trenutni postupak ako "izbrise" neko staro djelo iz '99g. za posjedovanje trave, koje je imao, na nacin da ona to nekako papirnato rjesi i to vise nije u evidenciji, te samim time bolje izgleda na sudu koji se trenutno vodi protiv njega. Dali ste culi za takvo nesto i ako postoji, dali to onda znaci ako mene npr. policija legitimira, a ja osobno stvarno imam neko glupo djelo iz mislim 2000. gdje sam dobio godinu dana uvjetno kao mladji punoljetnik, dali onda to policija preko motorole i dalje moze provjeriti i vidjeti, a ako i dalje moze, cemu onda uopce sluzi nesto takvo i sta zapravo onda znaci to "brisanje iz evidencije"..?

Znam da je sad to pitanje od nekoliko pitanja, ali ako netko zna bilo sta o toj temi, molio bih da mi pojasnite, posto me to uvijek zanimalo, a sad sam bas nedavno cuo, tj. nacuo kad je njemu odvjetnica to rekla, da je takvo nesto moguce, samo zelim znati proceduru i na koji mi to nacin moze pomoci.

Hvala..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija