Jump to content

Nisam siguran jesu me htjeli zaustavit


Čovjek2

Preporučene objave

Ovako vozio sam taksi noćna smjena. Policija je stajala sastrane i izasla na cestu i zaustavljilu su sva vozila, radi rutinske kontrole, e sad nisam siguran jel i meni policajka zaustavljavala ili nije.  Ne znam kakva je praksa jel policija zaustavlja taksiste radi rutinske kontrole?

Druga stvar da iskoristim temu imao sam problem s putnikom zvao sam policiju i nakon rasprave sam morao po putnika i policajac nije rekao niti da mogu niti da nesmijem ici pa sam otisao poslje su prošla 4 policijska vozila pored mene al nisu reagirali, pa sad nezz jel bi moglo doći nešto tipa da sam otišao bez dozvole pa kazna i to. Putnik je ostao u raspravi s policijom, a meni je prijetio sudom zato jer ga nisam htio vozit jer je bio pijan itd.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Tu istu noc je zvana i policija, poslje su prošli 5 policajca pored mene , a i taman mi se crveno upalilo . I prošao sam pored kontrole opet i mislim da je bila ista tako da sam malo zbunjen. E sad Nezz kakav je inače postupak. Ja sam mislio da ako policija nekog zaustavlja a on ne stane počnu ga ganjat 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija