Jump to content

stecaj tvrtke - potrazivanja radnika - dobar odvjetnik


ZoltanZoltan

Preporučene objave

Poštovani,

situacija je sljedeća.

Tvrtka je u stečaju 2-3 godine. Imovina je pod hipotekama. Ukupna radnicka potrazivanja su prevelika da bi ikad bila naplacena IMHO.

No... tvrtka je prosle godine imala prihode od 22 milijuna kuna (mislim da je cca 10 od prodaje imovine, te su radnici jednim malim dijelom plaćeni od toga), a rashode 14 milijuna kuna.

2015. tvrtka je imala (dakle tvrtka u stecaju) 18 milijuna kuna prihoda, 34 milijuna rashoda.

Tvrtka ima prihode od najma imovine, a možda i od konstantne rasprodaje dijelova imovine kao metalni otpad i sl (nisam siguran).

Tvrtka ima rashode za place cca 1.3 mil kuna godisnje te za komunalnu naknadu cca 1.7 mil kuna. (to su podatci koji su objavljeni po internetu)

Zanima me, s obzirom na redovne prihode koje tvrtka ima, postoji li mogućnost pojedinačne naplate duga bivsih radnika, nesto kao "tko prvi njegova djevojka" konkretno, postoji li nacin da ja naplatim svoje potrazivanje, pa nakon mene moj kolega svoje itd. sve dok ima novca.

Nadam se da je jasno sto mislim.

Uglavnom, ako postoji mogućnost naplate, zainteresiran sam za usluge uspjesnog odvjetnika koji bi to pokrenuo pa da surađujemo na obostrano zadovoljstvo i financijsku korist.

Zahvaljujem na pažnji.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija