Jump to content

Otkaz ugovora na određeno i korištenje preostalog godišnjeg


mvossa

Preporučene objave

Radim preko agencije za privremeno zapošljavanje 2 i pol godine (uz ankese produljenja ugovora na 6 mjeseci). Uskoro ću dobiti zaposlenje u drugoj tvrtci na neodređeno, te me zanima koliko bi mi mogao trajati otkazni rok prilikom raskida ugovora s moje strane, te da li mogu iskoristiti preostalih 10 dana godišnjeg odmora, odnosno da li imam pravo iskoristiti preostali godišnji u periodu otkaznog roka?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Što vam u Ugovoru s agencijom piše o otkazivanju istog? Ugovor na određeno može se otkazati samo ako je to predviđeno Ugovorom. A otkazni rok bi tada bio mjesec dana i dva tjedna. Naravno, možete se probati s Agencijom i sporazumno dogovoriti štogod odgovara objema stranama.

Što se godišnjeg tiče, ukoliko dolazi do prekida radnog odnosa – više nemate pravo na puni GO, već samo na razmjerni dio (puni GO podijeljeno sa12 puta broj mjeseci u godini koliko ste radili za poslodavca minus iskorišteno). To možete iskoristiti za vrijeme otkaznog roka, ali samo ako se poslodavac s time složi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija