Jump to content

Krivo utvrđen iznos poreza


Čovjek2

Preporučene objave

Ako je naslov kriv, ispričavam se ali niš mi pametnije nije palo na pamet

Ovako tata je dobio danas da treba platiti 7000 kn poreza radi limita, e sad stvar je sljedeća :

Ja sam bio njemu olakšica ali sam u 4,5 mj prošle g napravio svoj PK i odjavio se s njegove i još uvijek sam odjavljen s njegove.

Što se može napraviti s obzirom da su podatci netočni? Porezna je nakon što se žalio dostavila sljedeće podatke: Da sam ja zaradio 10500 kn u firmi di sam radio prek ljeta 2016.  istina prokockao sam taj posao jer sam glup, al dobro to je druga priča. Taj podatak je točan, ali ja sam taj posao radio preko ugovora i na svoju PK, dalje su napisali da sam 2016 to je bio negdje 1 mj preko SC dobio 2700 i nekih 600 i neš kuna od banke ovo od banke nez što je.  Samo je istina ovo za SC 2700 + 600 al to i dalje ne prelazi limit. Ne razumijem čemu plaćati ako ja nisam prešo limit. I na kraju je zbroj oko 13000 i neš i da se treba platiti 7000 kn poreza. Mene zanima što dalje možemo napraviti jer je u Poreznoj greška, a glupo mi je da tata radi njihove greška plaća 7000 kn jer to nije malo novaca.

Što se sada može napraviti da se taj iznos ne plati jer po meni je glupo to plaćat jer je utemeljen na netočnim podatcima.

uređeno: od Čovjek2
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija