Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Perky

Zakoni i prava o internet sadržaju za odrasle (18+)

Preporučene objave

Poštovani, 

prije svega, ispričavam se ako sam pogriješio kategoriju za ovu temu. 

Naime, inače se bavim internet marketingom i izradom web stranica, internet marketingom itd... te sam došao na poprilično unikatnu ideju vezanu za web stranicu (projekt) sa sadržajem za odrasle (18+). 

Želio bih prije svega savjetovati se sa stručnom osobom i pokrenuti projekt isključivo ukoliko on može biti pravno i legalno utemeljen. 

Najveći problem, odnosno najveće pitanje koje imam je to što bi na stranici sudjelovale stvarne osobe sa prodajom svojih "usluga"... smatram da to nije u rangu prostitucije, odnosno da se mene kao vlasnika web stranice ne bi moglo gledati kao svodnika, zato što bi sve "usluge" bile strogo i maksimalno ograničene na online svijet, a komunikacija o nalaženju uživo bi bila protivna uvjetima poslovanja stranice. 

Uz ovo, prvo i osnovno pitanje imam još brojna pitanja na koja mi je potreban stručan odgovor. 

Ukoliko netko ima savjete, rado ću ih saslušati. Također, ukoliko netko od stručnih osoba zna više o ovoj temi može mi se javiti za daljni dogovor. 

 

S poštovanjem, Stipe 

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×