Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

Dtaji

Mirovina

Preporučene objave

Poštovani prijatelji branitelji. Kao pripadnik HV-e sam ranjen 1992. godine. Imam status HRVI sa 50% invaliditeta. Od 1994. godine do 1.10. ove godine bio sam pripadnik MUP-a te sam sukladno čl 6 umirovljen. Osobno zvanje mi je bilo viši policijski narednik. Dobio sam rješenje o mirovini u iznosu od 3300 i nešto sirno kuna. Molim, ako netko zna da li imam oravo na kakve dodatke i prevođenje policijskog zvanja u vojni čin, a ukoliko imam, kome da se obratim. Također primam osobnu invalidninu u iznosu cca 458 kuna. Zahvaljujem na povratnim informacijama, pozdrav svima.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Pozdrav, a zašto si nisi aktivirao mirovinu po Zakonu o braniteljima, tj., trebao si otići na bolovanje zbog ranjavanja, te ići na Mup-ovu komisiju da ti skinu ovlaštenje i automatizmom te šalju na mirovinsko da ti odrede vojni omjer koji ti utječe na invalidnost, a tada ti se uzima tvoje policijsko zvanje u obzir ( Mup bi ti trebao prevesti zvanje u dva ili tri gore) i prevođenje u vojni čin i po tome ti se isplačuje mirovina.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite korisnički račun na našoj stranici. Lako je!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×