Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

AnRa

Ulazak na tuđe vlasništvo bez pristanka vlasnik

Preporučene objave

Pozdrav,

U vlasništvu imam Pećinu (prirodnu šupljinu u Zemljinoj kori) ,šta mogu s njom, kome da se obratim za daljnje istraživanje ili nešto slično,kako da je najbolje iskoristim?

Hvala na odgovorima ?

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Pozdrav, 

U vlasništvu imam špilju( to zemljište i sva okolna koje je okružuju su u mom vlasništvu) koju jedan gospodin koristi za svoje jahačke rute i na tome zarađuje,dok mene kao vlasnika nije pitao za pristanak,nego ju koristi na svoju ruku, na internetu sam pronašla kako je reklamira i oglašava. Kako da to zaustavim, šta mi je raditi?

Hvala na odgovoru.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite korisnički račun na našoj stranici. Lako je!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×